Blog

Learn more about skincare and our products and get your Glow on!

3 tips voor het verzorgen van je voeten

3 tips voor het verzorgen van je voeten

Voeten, je houdt van ze of je vindt het helemaal niks. Iedereen heeft ze en zou ze goed moeten verzorgen. Je gebruikt je voeten namelijk iedere dag en krijgen hierdoor heel wat te verduren. Alleen het wassen van de voeten is niet voldoende.

Om de kans op pijn en problemen te verminderen is het van belang om je voeten een hoop aandacht te geven. Onderstaande tips zullen je daarbij helpen.

1 | WAS JE VOETEN DAGELIJKS

Door iedere dag je voeten te wassen verminder je de kans op infecties en vreemde geuren. Je kunt bijvoorbeeld iedere avond voor het slapen gaan een voetenbadje maken en ze goed wassen met zeep.

| TREK SCHONE SOKKEN AAN

Ook het aantrekken van schone sokken is een must om de voeten schoon én geurvrij te houden. Om het wat leuker te maken zou je bijvoorbeeld een paar leuke, grappige sokken kunnen inslaan

3 | HYDRATEER DE VOETEN

En last but not least, het hydrateren van de voeten. De Steve Madden x Clay And Glow Refreshing Foot Cream zorgt ervoor dat de droge en gevoelige huid wordt gehydrateerd. Om er het beste uit te halen gebruik je de Refreshing Foot Cream iedere avond voor het slapen gaan óf juist voordat je op stap gaat. Zo geef je, je voeten en enkels een extra glow. Ze zullen er in je hakken er nog mooier uitzien!

Naast bovenstaande tips is het ook belangrijk om de nagels regelmatig te knippen. Hierdoor houd je de nagels gezond en blijven ze er fris uitzien. Je kan deze stap extra leuk maken door ze daarna een leuk kleurtje te geven. En last but not least, bezoek eens in het (half)jaar eens een pedicure. Zij zullen overtollig eelt weghalen en ervoor zorgen dat je voeten voorlopig weer vooruit kunnen.

Bestel nu de Refreshing Foot Cream om te beginnen met jouw persoonlijke voetverzorging!Reading next

Tea tree olie: wat doet het?
NIEUW: COOLING EYE CREAM