Blog

Learn more about skincare and our products and get your Glow on!

Gezonde lip verzorgingsroutine

Gezonde lip verzorgingsroutine


Wie wil er geen roze, stralende lippen? Lip verzorging is een belangrijk onderdeel van gezondheids- en schoonheidsroutines. Terwijl de meesten van ons meisjes lip kleuren of gloss dragen, kun je die perfecte lippen niet krijgen tenzij je ze goed verzorgt. De huid op je lippen is veel dunner en kwetsbaarder, waardoor ze vatbaarder worden voor scheuren en zelfs kunnen gaan bloeden. Met deze eenvoudige stappen zien je je lippen er glad en gehydrateerd uit.

1. Voorkom uitdroging

Een van de belangrijkste oorzaken van droge lippen is uitdroging. Dus drink genoeg water babes! Het toevoegen van fruit, sappen en andere voedingsstoffen kan een positieve invloed hebben op de gezondheid van je lippen.

2. Exfolieer je lippen

Afschilfering is de sleutel tot zachte, gladde en soepele lippen. Onze Clay And Glow Natural Lip Scrubs bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder suiker en amandelolie om alle dode huidcellen op je lippen te scrubben. Neem een ​​kleine hoeveelheid lip scrub en masseer deze met ronddraaiende bewegingen in je lippen. En hier is het leuke gedeelte, je kunt de scrub van je lippen wassen of je kunt hem eraf LIKKEN omdat de Natural Lip Scrub alleen natuurlijke ingrediënten bevat en daarom eetbaar is! We raden aan om je lippen 1 tot 2 keer per week te exfoliëren.

 Lippen

3. Draag altijd een lippenbalsem

Je lippen krijgen niet genoeg vocht, dus het aanbrengen van een dagelijkse lippenbalsem kan wonderen doen voor je lippen om ze zo glad en zacht mogelijk te maken. Vergeet niet je lippen ook 's nachts te hydrateren. Een lippenbalsem kan ook jeuk of een branderig gevoel verminderen.

4. Masseer je lippen

Neem een ​​paar druppels van je favoriete olie die rijk is aan vetzuren om te helpen herstellen, genezen en regenereren van je lippen.

5. Voorkom het aanraken of likken van uw lippen

Je lippen bevatten geen enkele bescherming, dus het likken van je lippen kan direct invloed hebben op je lippen. Door je lippen opnieuw aan te raken, worden je lippen kwetsbaar voor infecties en andere bacteriën. Als je voelt dat je lippen opdrogen of jeuken, probeer dan niet aan je lippen te likken en drink gewoon wat water!

Je lippen zullen je later bedanken!

 Model met lipscrub


 

 

Reading next

Clay And Glow: Hoe het is ontstaan...
Voordelen van een lip scrub