Blog

Learn more about skincare and our products and get your Glow on!

Hoe gebruik je het Vitamine C Serum

Hoe gebruik je het Vitamine C Serum


Wij helpen je graag op weg met de perfecte skincare routine. We hebben natuurlijk al een hele lijn maar willen jullie graag voorstellen aan ons nieuwe product het Vitamine C Serum. Geen idee hoe je het serum gebruikt en wat het precies doet? Geen zorgen wij zijn hier om jou er doorheen te helpen.  

Het stappenplan:

Stap 1: Het is belangrijk om je huid van te voren te reinigen. Dit is dus ook de eerste stap in het proces van het Vitamine C Serum. Was je gezicht met onze cleanser en lauw warm water. Dep je gezicht droog met een schone handdoek.

Stap 2: Bij deze stap komt het Vitamine C Serum aan bod. Breng een aantal druppels van het serum aan op je gezicht of handen. Het is belangrijk dat je het serum met deppende opwaartse bewegingen aanbrengt. Probeer hierbij dus niet het serum er in te wrijven maar echt te deppen.

Stap 3: Het serum heeft tijd nodig om volledig in je huid te worden opgenomen. Het is dus belangrijk dat je het serum 5 minuten de tijd geeft.

Stap 4: Na 5 minuten breng je de moisturizer van Clay And Glow aan en ready ben je! 

Het serum is verhelderend en beschermend. Dit product is goed voor dagelijks gebruik.

Is je huid zeer gevoelig? Bouw dan langzaam het gebruik van Vitamine C op. Het serum moet bewaard worden in de bijgeleverde box om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de vitamine C behouden blijft.


 

Reading next

Nieuw: Vitamine C Serum!
4 voordelen van het Vitamine C serum