Blog

Learn more about skincare and our products and get your Glow on!

NIEUW: De Exfoliërende Gezichtsscrub

NIEUW: De Exfoliërende Gezichtsscrub

We horen je denken, heeft Clay And Glow alweer een nieuwe productlancering? Het antwoord is ja, oprichters Julia en Randy hebben niet stilgezeten. Een jaar na oprichting bestaat het assortiment van het cult beauty label uit een reeks van 3 producten met deze Exfoliating Face Scrub als nieuwste lancering.

  

OVER DE EXFOLIATING FACE SCRUB

Clay And Glow’s Exfoliating Face Scrub is een combinatie van maar liefst 97% natuurlijke ingrediënten. Het is geformuleerd* met rijke fruit extracten zoals (meloen, blauwe bessen, cranberry) en jojoba korreltjes om zelfs de gevoelige huid op zachte wijze te exfoliëren. De gezichtsscrub stimuleert cel vernieuwing, helpt bij het bestrijden van rimpels, pigmentatie en puistjes, verwijderd dode huidcellen (waardoor de huid steviger, gladder en zacht voelt) en zorgt ervoor dat andere skincare producten beter worden opgenomen.

Daarnaast is de Exfoliating Face Scrub, net als alle andere producten van Clay And Glow (uiteraard) vegan, cruelty free en in Nederland geproduceerd.

*DE HOOFDINGREDIËNTEN OP EEN RIJTJE:

Jojoba Beads (korreltjes): Jojoba korreltjes zijn kleine korreltjes die de huid heel zacht maar heel effectief exfoliëren, waardoor de scrub ook geschikt voor de gevoelige huid is.

Meloen extract: meloen bevat veel vitamine C, vitamine E en vitamine K. Door de hoge concentraties van vitamines in meloen, helpt het de huid gezond engehydrateerd houden. Meloen helpt daarnaast bij het beschermen van de huid tegen de schade van de zon en bij het voorkomen van huidveroudering en rimpeltjes.

Pink Clay en Aloë Vera: twee ingrediënten die ook bekend zijn van Clay And Glow’s bestselling masker - de perfecte ingrediënten voor de gevoelige huid die ook nog eens helpen bij het verminderen van de roodheid, acne en de huid reinigen. 


 

Reading next

Clay And Glow lanceert in Ici Paris XL!
We hebben een Dutch Beauty Award gewonnen!