Blog

Learn more about skincare and our products and get your Glow on!

Nieuw: Vitamine C Serum!

Nieuw: Vitamine C Serum!

Clay And Glow heeft een nieuw product op de markt gebracht. Maak kennis met het Vitamine C serum
OVER HET SERUM

Het Vitamine C Serum van Clay And Glow is een krachtige mix van verschillende antioxidanten, vitamines (vitamine C, B3 en B5) en huidherstellende ingrediënten (zoals Hyaluronic Acid en Niacinamide). Deze combinatie kan helpen bij het vervagen van pigmentvlekken, beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf (zoals Uv-stralen), verkleint poriën en laat de huid stralender en egaler ogen.

*DE HOOFDINGREDIËNTEN OP EEN RIJTJE:

- Vitamine C biedt een krachtige bescherming tegen schadelijke factoren (zoals uv-stralen en vervuiling), zorgt voor een frisse en jonger uitziende huid. Helpt bij het verlichten van de huid.

- Vitamine B3 (Niacinamide) helpt bij het verkleinen en verminderen van zichtbaar vergrote poriën, verbetert een oneffen huid, verzacht fijne lijntjes en laat de doffe huid weer stralen.

- Vitamine B5 is een antioxidant die helpt bij het hydrateren en kalmeren van een droge en geïrriteerde huid. Het helpt bij het herstellen van de vochtbalans in de huid.

- Hyaluronic Acid staat erom bekend om de huid gronding te hydrateren. Daarnaast helpt het bij de stevigheid van de huid en geeft het de huid een gezonde look en feel.Reading next

4 voordelen van aardbei in skincare
Hoe gebruik je het Vitamine C Serum