Blog

Learn more about skincare and our products and get your Glow on!

Veelgemaakte fouten die je moet vermijden bij het gebruik van een lip-scrub

Veelgemaakte fouten die je moet vermijden bij het gebruik van een lip-scrub


Het babe! Wil je prachtige en zachte lippen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je lippen kloven of schilferen? Lip scrub is je antwoord op al je lip problemen. Je wilt echter op enkele veelvoorkomende fouten opletten tijdens het gebruik van een lip scrub. Deze veelgemaakte fouten kunnen je lippen meer kwaad dan goed doen. Hier zijn onze tips over wat je moet vermijden bij het gebruik van een lip scrub.

 

1. Srubben van geïrriteerde lippen

Wanneer je lippen geïrriteerd aanvoelen en snijwonden of blauwe plekken hebben, is het belangrijk om te weten dat de huid op je lippen gevoeliger is dan normaal. De deeltjes in de lip scrub kunnen de wondjes op je lip nog verder laten scheuren en kunnen leiden tot bloeding en een pijnlijk gevoel. Je lippen kunnen ook gevoeliger zijn door koud weer of doordat ze verbrand zijn door de zon. In dat geval moet je een paar dagen wachten voordat je een lip scrub gebruikt om het beste resultaat te bereiken zonder dat je lippen door gevoeligheid pijn gaan doen.

2. Overmatig exfoliëren

Het is gemakkelijk om meerdere keren per week een lip scrub te gebruiken, maar we raden aan om maar 1 tot 2 keer per week een lip scrub te gebruiken om te voorkomen dat je je lippen te veel scrubt. Dit kan meer schade aanrichten door te veel dode huidlagen van je lippen te scrubben en je lippen te gevoelig en geïrriteerd te maken. Het is belangrijk om je lippen wat tijd te geven om te herstellen. Dus babe, scrub je lippen 1 tot 2 keer per week voorzichtig om die zachtheid en glans te behouden.

3. Geen lippenbalsem gebruiken

Nadat je je lippen hebt gescrubd, hebben ze wat meer vocht nodig om ervoor te zorgen dat je lippen alle essentiële oliën krijgen die ze nodig hebben. Breng een royale laag van je lippenbalsem aan direct nadat je je lippen hebt gescrubd.

4. Je scrub te snel afspoelen

We raden aan om je lip scrub ongeveer 1 minuut op je lippen te laten zitten voordat je hem wast of aflikt. Op deze manier zorg je ervoor dat je lippen de natuurlijke ingrediënten van de scrubs goed opnemen.

 Lipscrub verwijderen

5. Een lip scrub kiezen met giftige ingrediënten

Bij het kiezen van een lip scrub is het belangrijk om giftige ingrediënten zoals alcohol en parabenen te vermijden, deze ingrediënten kunnen irritatie van de huid veroorzaken. Onze Clay And Glow Natural Lip Scrubs bevatten alle natuurlijke ingrediënten zoals shea boter, passievrucht en suiker. Deze ingrediënten zorgen voor een gezonde, gevoede huid op je lippen, waardoor ze stralend en zacht worden.

De volgende keer dat je lippen droog of schilferig aanvoelen, volg dan deze stappen om zachte, volle en stralende lippen te krijgen. Scrub je lippen niet terwijl ze geïrriteerd zijn, exfolieer niet te veel en gebruik daarna altijd een lippenbalsem om dat extra vocht dat je lippen nodig hebben vast te houden. Het kiezen van een lip scrub met natuurlijke ingrediënten is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de scrub niet snel van je lippen verdwijnt. 

Strawberry lipscrub


 

Reading next

Voordelen van een lip scrub
De voordelen van hyaluronzuur voor je huid