Blog

Learn more about skincare and our products and get your Glow on!

Voordelen van een lip scrub

Voordelen van een lip scrub


De huid van je lippen is net zo belangrijk als de huid van de rest van je lichaam. Dus vergeet niet om ze ook wat zorg en liefde te geven babes! Lip scrubs zijn de perfecte manier om ze de juiste behandeling te geven die ze nodig hebben.

Scrubs die voornamelijk natuurlijke ingrediënten bevatten, waaronder suiker, kunnen helpen bij het verwijderen van de buitenste laag dode huidcellen en brengen gezonde huidcellen naar de oppervlakte. Dit kan helpen bij het voorkomen van droge en gebarsten lippen. Het is ook belangrijk om niet te veel te scrubben, we raden aan om je lippen 1 tot 2 keer per week te exfoliëren.

De oliën in de scrub spelen een belangrijke rol bij het verlichten van droogheid en helpen je huid te hydrateren met essentiële vetzuren en vitamine E. Vitamine E wordt ook gebruikt om schrale en droge lippen te verlichten. Vitamine E bevordert ook de cel vernieuwing en regeneratie, dit helpt de gezonde cellen sneller de oppervlakte van je huid te bereiken. Vitamine E helpt ook tegen verdere irritatie van de lippen.

Als je je lippen regelmatig scrubt, hoef je je bijna nooit meer zorgen te maken over het blootstellen van je lippen aan de kou. Schrale lippen zijn verleden tijd. Breng een lip scrub aan op je lippen en zorg dat je lippen gehydrateerd worden! 

 Berry tasty lipscrub


 

Reading next

Gezonde lip verzorgingsroutine
Veelgemaakte fouten die je moet vermijden bij het gebruik van een lip-scrub