Blog

Learn more about skincare and our products and get your Glow on!

3 voordelen van een toner

3 voordelen van een toner


Til je skincare routine naar een hoger level met de nieuwste Clay and Glow Hyaluronic Acid TonerEen toner helpt je huid te reinigen en er gladder uit te laten zien en is daarom een onmisbare stap in je dagelijkse routine. Ben je nieuwsgierig geworden waarom jij echt een toner zou moeten gebruiken? Let’s read!

BALANS IN DE PH-WAARDE
Een toner houdt de pH-waarde van je huid in balans. Door het gebruik van producten met een hoge pH-waarde, zal je huid sneller trekkerig aanvoelen. Een toner bestrijdt dat effect en houdt de zuurtegraad van je huid evenwichtig.

NIACINAMIDE HELPT PORIEN TE VERMINDEREN
Een toner vermindert zichtbaarheid van de poriën. In de Clay and Glow toner zit vitamine B3 (ook bekend als niacinamide) en dit ingrediënt helpt bij het verkleinen en verminderen van de poriën. Ook helpt het bij het verbeteren van een ongelijkmatige huid, verzacht fijne lijntjes en laat een doffe huid weer stralen. Kleinere en schone poriën kunnen ook bijdragen aan het verminderen van mee-eters en whiteheads. Win-win!

HYALURONZUUR GEEFT JE HUID EEN BOOST
Na het exfoliëren van de huid is het belangrijk dat je je huid gehydrateerd achterlaat. Een toner hydrateert de bovenste lagen van de huid, waardoor je gezicht niet uitdroogt. Ook verwijdert de toner vuil en restjes make-up die je misschien over het hoofd hebt gezien. Hyaluronzuur staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Een toner geeft je huid een echte hydratatie boost!

De Hyaluronic Acid Toner van Clay and Glow is een milde toner die bestaat uit maar liefst 99% natuurlijke ingrediënten. Hij bevat geen alcohol, parabenen, oliën, parfum en is cruelty-free.


Tip! 
Gebruik de toner één of twee keer per dag voor het beste effect. Gebruik het voor het Vitamin C Serum en na het roze kleimasker.


Reading next

NIEUW: HYALURONIC ACID TONER
We hebben een grotere maat van de Straw-Jelly Cleanser gelanceerd!