Blog

Learn more about skincare and our products and get your Glow on!

Wij Supporten Pink Ribbon!

Wij Supporten Pink Ribbon!

Oktober is Borstkankermaand en daarom slaat Clay And Glow de handen in een met Pink Ribbon! Wist je dat 1 op de 7 vrouwen borstkanker ontwikkelt? Pink Ribbon is er speciaal voor deze vrouwen tijdens en na de behandeling. Deze maand steunen wij deze vrouwen eens extra. Doe jij met ons mee?

Alles voor Pink Ribbon

Speciaal voor de Borstkankermaand hebben wij de Pink Ribbon Bundel samengesteld, waarvan alle winst (54%) wordt gedoneerd aan Pink Ribbon. De bundel bestaat uit drie Clay And Glow faves die je helpen jouw huid te beschermen en hydrateren. Als kers op de taart krijg je bij aanschaf de mega leuke Pink Ribbon Omarmband (t.w.v. €9,99) cadeau van ons. Door het dragen van deze omarmband, steun je het nodige onderzoek naar borstkanker en omarmen we elkaar in de strijd.

Clay-and-glow-support-Pink-Ribbon

Wat doet Pink Ribbon?

Pink Ribbon is onderdeel van KFW Kankerberstrijding, alleen focussen ze zich specifiek op borstkanker. Naast dat zij zich actief inzetten voor het onderzoek naar het behandelen en voorkomen van borstkanker, zijn ze er ook voor de mensen die ermee te maken hebben (gehad).

Samen met anderen, fondsen en talenten komen zij in actie op het gebied van behandeling, nazorg en lang termijneffecten van borstkanker. Er wordt gebruikt gemaakt van een strikt selectieproces om ervoor te zorgen dat er onderzoek van de hoogste kwaliteit wordt verricht richting deze doelen. Op deze manier worden de fondsen op een efficiënte manier ingezet.

Door borstkanker en haar gevolgen aan het licht te brengen, wordt er steeds meer bewustwording gecreëerd. Vaak lijken dit soort dingen een ver van je bed show, maar het kan soms akelig dichtbij komen. Elk jaar overlijden er in Nederland nog steeds meer dan 3.000 mensen (99,2% daarvan is vrouw) aan de gevolgen van borstkanker. Dat zijn er elke dag ongeveer 9. Verandering begint bij jezelf. Met jullie steun en donaties kunnen we meer onderzoek mogelijk maken en levens redden. Show jouw support!

 

“Samen bereiken we meer. Samen staan we zij aan zij tegen borstkanker.” – Pink Ribbon

Reading next

Make-up remover en cleanser, wat is het verschil?
Waarom is SPF in de winter ook belangrijk?