INGREDIËNTEN: Hyaluronic Acid Toner


 

De Hyaluronic Acid Toner van Clay and Glow is een ware toevoeging aan je skincare routine. De combinatie van hyaluronzuur en de vitaminen, die gebruikt wordt in de toner (Vitamine C, B5 en B3), helpen bij het reinigen van de huid en laat de huid gehydrateerd achter. Ook kan deze toner helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor het dus ook anti-aging voordelen heeft. De toner is geformuleerd met maar liefst 99% natuurlijke ingrediënten en is vrij van alcohol, parabenen en parfum.

 


 

De Clay And Glow Hyaluronic Acid Toner bevat geen parfum, alcohol, parabenen, gluten, siliconen of PEG's. De toner is 99% natuurlijk en uiteraard 100% vegan en dierproefvrij!

lijst

HYALURONIC ACID 

Pipet

Hyaluronic acid staat erom bekend om de huid gronding te hydrateren en volume te geven. Door hydratatie van de huid zullen rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden. Daarnaast helpt het bij de stevigheid van het beschermlaagje van de huid en geeft het de huid een gezonde look en feel.

 


VITAMINE C

sinaasappel

Vitamine C biedt een krachtige bescherming tegen schadelijke factoren, zoals uv stralen en vervuiling. Een ander groot voordeel van Vitamine C is dat het het huidoppervlak vernieuwd. Het zorgt voor een frisse en jonger uitziende huid. Vitamine C helpt bij het verlichten van de huid en is dus ideaal voor mensen met bijvoorbeeld pigmentvlekjes.

 


 

VITAMINE B3

Vitamine B3

Vitamine B3 wordt ook wel Niacinamide genoemd. Het helpt bij het verkleinen en verminderen van zichtbaar vergrote poriën, heeft ontstekingsremmende eigenschappen waardoor het goed is voor mensen met bijvoorbeeld: acne, rosacea of andere huidaandoeningen. Het vermindert de roodheid, jeuk en zwelling en verzacht fijne lijntjes. Het zorgt ervoor dat de doffe huid weer gaat stralen. 

 


VITAMINE B5

Vitamine B5

Vitamine B5 (ook wel Panthenol genoemd) is een antioxidant die helpt bij het hydrateren en kalmeren van een droge en geïrriteerde huid. Het helpt bij het herstellen van de vochtbalans in de huid, stimuleert aanmaken van weefsel. De vochtbalans van de huid is belangrijk om de balans en herstelvermogen van de huid te behouden. Hierdoor is deze vitamine erg goed voor anti-aging. 

 

 De volledige ingrediëntenlijst (Geen Alcohol, PEGs, paraben of parfum):

Aqua, Sodium Hyaluronate (HYALURONIC ACID), 3-O-Ethyl Ascorbic Acid (VITAMIN C), Niacinamide (VITAMIN B3), Panthenol (VITAMIN B5), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin